TÜRLERİN DEVAMLILIĞI

         

      Atalarılarını düşündü,  soylarını onca açlığa, savaşa, göçe rağmen ona kadar getirmişlerdi. Ama o bu soyu bu asırda, hiç açlık, savaş, göç görmeden emekli sandığının tüm imkanlarına rağmen tüketmişti. İnsanlığın amacı soyu devam ettirmekse, acayip bi tarih yaşanıyordu şu an ! Kendini gerçekten medeni hissediyordu, gurur duyuyordu resmen kendisiyle. 
            Zaten çocuk yapmanın bakkala ekmek almaya göndermek için avantajlı bir durum olarak görmüştü ta ki bakkala ekmek almaya giden çoçukların öldüğünü öğrenene kadar. Hakkat korkunç dönemler diyemeyecekti çünkü dünya her zaman korkunç bir yerdi. O dönem mi bu dönem mi diye bir tercihi yoktu. Büyük ihtimalle başka bir dönemde yaşasa ataları kadar başarılı olamayacak, bu sefer de BİR veba salgını ile soyu yine tüketecekti. Ayağına küçük bir taş batması sonucunda oluşan iltihaptan da ölmesi mümkündü.  Antibiyotiğin olmaması, tıbbın yeterince gelişmemesi yetmiyormuş gibi zaten savaşlar, insanoğlu her zaman vahşi, bencil ve kötüydü. 
        Neyseydi ya ! En yoğun metro istasyonunda öylesine durmuş beklerken, ailesinin herhangi bir terör tazminatı alıp alamayacağını araştırıyordu. Şarjını da böylelikle tüketti. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar